Headerbild

Kategorier

Klubbkläder från Trimtex

2019-04-18 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Nu är webshopen öppen fram till och med 12/5. Förväntad leverans i vecka 26. Nedan hittar du information från klubben samt från Trimtex.

Överdrag, orienteringsblus samt t-shirt finns att prova hos Gunilla i vissa storlekar. Kläder kommer även att finnas med på klubbträningar 6/5, 7/5 samt 8/5. Alla storlekar finns tyvärr inte, men man kan få en uppfattning och får sedan gå efter måttabell som finns att klicka fram under varje artikel i webshopen.

Subvention på t-shirt, OL-blus och linne för barn och ungdomar upp till och med 16 år. I webshopen är suventionen på centilongkläder redan avdragen FÖRUTOM på linnet där vi missade att meddela Trimtex subventionen. Detta går dock att lösa i efterhand genom en rabattkod som du kommer över om du mailar till Gunilla (gunilla.ottersten@gmail.com). De av er som har ungdomar upp t.o.m 16 år som behöver S-M-L-storlekar mailar även Gunilla för att få en rabattkod.

Tänk på att varje beställning kostar 39 kr i frakt så var säker på vad du vill beställa innan du gör själva beställningen. Tidsfristen går ju ut först 12/5 så det finns gott om tid fundera.

Tränare bes avvakta med beställning tills tidigast 7/5 då ni ska få ytterligare information.

Tyvärr har vi inte e-post adresser till alla medlemmar, så vi ber att sprid denna informationen vidare.  Det kommer också komma ut information på facebook, samt på anslagstavlan på Tavlan.

Information från Trimtex:

Gå in på sida: https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/eds-sk-skidor/ 
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: edssk2019 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.