Headerbild

Kategorier

Vi har stort behov av parkerare till marknadsdagen!

2019-04-18 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

På marknadsdagen parkerar vi bilar på Stallbacken, detta är vår största inkomstkälla och ger oss möjlighet att erbjuda gratis träning, tävling, läger till barn och ungdomar samt viss sponsring av kläder.

Eds marknad infaller vår och höst och ger många föreningar i Ed intäkter, så även för Eds SK. Vår uppgift är att parkera bilar på Stallbacken och kyrkparkeringen och detta är vår absolut största inkomstkälla. Marknaden ger oss möjlighet att för barn och ungdomar erbjuda gratis träning, tävling samt läger och även viss sponsring på klubbkläder. Vi kan också skicka tränare på utbildning. Av dessa anledningar är marknaden mycket viktig för oss!

Närmast har vi vårmarknaden som infaller lördagen den 27e april. Arbetet består av att i 2-3 timmar (eller förstås längre om man önskar) vifta bilar till rätt plats eller att ta betalt. Det finns alltid rutinerade parkerare på plats så du kommer snabbt förstå hur det går till.

Peppar, peppar så brukar vädret nästan alltid vara okej men klä dig varmt och ta med dig något varmt att dricka. Något gott till kaffet finns att tillgå. Det brukar vara roligt och timmarna går fort och för oss är din insats oerhört värdefull!

Har du möjlighet att hjälpa oss? Kontakta då Gunilla Ottersten, gunilla.ottersten@gmail.com eller ring 0708-849407.

 

Samlingsplatsen är på Stallbacken, väl där tar du tag i någon med gul reflexväst så guidas du till rätt plats.

 

Stort tack!!

 

Styrelsen Eds SK